2.10.20

Fortfarande feber

På morgonen hela veckan har jag haft stegring, som blivit högre till kvällarna, men imårse var det lägre, så hoppas det är på rätt väg. Jag vek lite kläder, men är nog helt utan energi. Och sover fortfarande som en stock. Och det betyder nog verkligen, att jag inte är frisk ännu. Har nu igen testat feber och temperaturen har stigit igen.

Jag satte just en rostbiff i ugn som jag tog ur frysen igår. Det har inte blivit nån matlagning alls denna vecka. Laxsoppa från Endivo, frusen pizza....och så vidare.
Rostbiffen ikväll blir ju även klar av sig själv, medan älsklingen handlar potatis. Han har varit ledig från jobbet och istället jobbat med golv idag.

Så, Donald Trump och hans fru har fått corona-viruset. Om det nu då stämmer, så vet man ju aldrig, men en sak är säker.
Om det nu verkligen är så många som ber för honom, som man läser i kommentarerna, när jag tittade senast, över 400 000 kommentarer, så tänker jag, kanske under sker.

Jag tänker att, han måste ju på nåt sätt, känna av det, bli ödmjuk, sluta vara elak....bön, kan ju göra underverk! Eller är han så arg och bitter som mänska, att det inte lyckas. Alla vet ju även hur han ljuger. Det gör alla mänskor ibland, men han, han drar lögner precis hela tiden och mobbar och talar så illa om mänskor och höjer sig själv till skyarna som om han vore gud själv.

Vad är det som behövs? För att han ska bli en god mänska?? Hela världen tittar ju på, och det enda han gör, är beter sig som ett litet barn som inte får som det vill och som ligger där på golvet och skriker ilsket. Och sen till på det, hånar han folk hejvilt, så att man int tror att det sant!

Jag hoppas ju att han inte blir president i fyra år till, utan jag hoppas Biden blir det. För mig, känns det som att vemsomhelst är bättre än Trump.

Lite mer positivt. Jag har laddat mer appen Disney och tittar nu även på serier och filmer därifrån, tack vare min chef, som tipsade om det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar