1.11.20

Första November

Jag förstår mig fortfarande inte på valet i USA. Det är två gamla herrar över 70 år. Varför inte ändra om systemet och ha nån slags åldersgräns. Det borde bli en varmhjärtad svart president som har kunskap om hur man hanterar världen på rätt sätt.

 Det övergår mitt förstånd att folk röstar på Trump. För vad han än säger, så ljuger han. Det som gör mig stum, är att han säger att han är abortmotståndare. Det gör att så många mänskor röstar på honom! Kom igen!! Han, abortmotståndare?? Han bryr sig absolut inte om sånt!! Om han helt hjärtlöst splittrar familjer, slänger ut folk som bott hela livet i USA, listan kan göras hur lång som helst, så bryr han sig verkligen inte i om kvinnor gör abort eller inte. Och detdär att han tror han är nån sorts gud, när han säger så ofta meningen, tro mig, det finns ingen som vet mer om blablabla än jag. Det gör mig stum av förtvivlan! Jag hoppas verkligen att Biden ska bli president, så att det lugnar ner sig, efter att man haft en sån president som förödmjukat sitt land och hela världen. 

Igår fick vi klart kakel och nu lägger älsklingen fogmassa. Trots att det är han som jobbar mest, är det jag som verkar vara tröttast och gnälligast...igår kom vi hem efter elva och ikväll blir det kanske vid halvelva. 

 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar