Sidor

14.7.24

Plötsligt händer det....

...tåg och hotell bokat i Helsingfors.

Vaknade tidigare än jag ville imorse. Läste nyheterna. Om Trump som blivit skjuten, i örat. Men jag blev inte förvånad ens. 

Så som han beter sig har han nog många fiender. Men jag tror, trots att många inte vill ha honom som president, har jag på känn att det kommer bli han. Det skrämmer mig!! Han är en sån som i all hast gör saker med sitt temperament och inte eftertänksamt. 

Därför är det farligt om han blir president. Jag tror inte han förstår hur världen ser på USA. Om du riktigt tänker efter, så känns det som att man är en del av den världen. Inte bara jag, för att jag är gift med en amerikan, utan för att influenserna genom många, många år har påverkat oss. Filmen, New York och andra kända platser, musiken, språket, kändisar med olika talanger....

...så jag hoppas, om det nu blir så att han blir president gör smarta val. Jag tänker om han inte gör det, utan fortsätter mobba, leka med andra mänskors liv, fortsätter splittra familjer och så vidare, så kommer jag att fundera över vad hans mission riktigt är... men alla kan bli bättre och jag hoppas verkligen att han inser hur viktig denna dag var för honom. Det som jag om och om igen ser när jag tittar på honom, är att han har satt sig så högt på en tron att han inte kan se andra. 



Nåja, varför ger jag mig ens in i denna debatt. Jag kan ändå inte påverka och förändra. 

******************************

Koncentrerar mig istället på denna dag. Vid halvtolv for jag och älsklingen till kyrkan. Hjälpte till där inför högmässan.

Efter det åt vi lunch och tog en, två promenader med hundarna. Resten av dagen har jag inte egentligen gjort något alls. Vädret är varmt.

Så imorgon åker vi tåg till Helsingfors och ska vara där till onsdag. Förhoppningsvist är brorsan hemma och vi kan fara och se på den lägenhet han köpt. 

En annan sak som måste meddelas är att fjärde säsongen är ut av den helt otroligt härliga serien "The Chosen". Man måste logga in för att se men det kostar inget.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar