19.9.20

Spännande och fina dagar!

Det har varit några speciella dagar de senaste dagarna. På jobbet har det gått bra, även om det händer mycket nu. Pink Gin åker väl iväg redan idag, och Liara i slutet av månaden och den tredje ska lyftas upp så småningom för refit det kommande året.

Middagen vi var bjudna på, torsdagkväll, med de italienska herremännen, var så italienskt som det bara kan bli!
Delikat pasta!!🙏
Sen var gästerna även från Kanada och USA. Det är alltid spännande att träffa mänskor från andra kulturer!!🤗

Nu önskar jag, att jag även kunde lära mig italienska. Det är ett bubblande språk på nåt sätt. Spanska och italienska, det vill jag lära mig! Och tänk vilken förmån det sko vara att kunna de två språken på jobbet!!

Igårkväll hade vi gäster! Bakade en havrekaka efter jobbet för efterrätten. Sen åkte vi och handlade till middagen och sen började älsklingen förbereda risotton medan jag försökte få det att se fint ut med dukning med mera.

Risotton blev så god. Vi använde kantareller som han köpt på torget och våra gäster är riktiga svampexperter och de hade även med trattkantareller som han satte i risotton. Risotton blev nog den godaste jag nånsin smakat!🤗


Som vanligt så glömde jag foto🙄 Så det gjorde jag idag istället när vi åt resterande.
Samt foton från fjällig bläcksvamp som man tydligen kan äta.