17.4.24

Tröttheten

Oj vad trött jag är. Idag har jag varit lite rädd och undrat hur det kommer påverka min hälsa av att sova så lite som jag gör.

Men jag slutade iallafall halvtvå idag och for på ett väldigt annorlunda tillfälle. Jag och några andra fick förfrågan från Femma om vi ville ställa upp som "modeller" för kläder från Lindex och för att ge ett uppdrag till dem som studerar till modeassistent på Optima. Självklart tackade jag ja. Allt som utmanar mig säger jag ju ja till.

Så det blev snyggt hår fixat och sminkning på Femma. Diana tvättade håret och masserade in schampo och näring i håret och det är alltid skönt, men just idag kändes det helt otroligt avslappnande. Så skönt att jag nästan somnade där jag satt och blundade och knappt orkade prata. När hon fönade håret med varm luft var det helt underbart. Det kändes som när jag varit hos Asta på en skön ansiktsbehandling. Det har hänt där, att jag drar efter andan med en lite kort snarkning när jag håller på och somnar, och jag fnissar och ber om ursäkt. Som tur vet hon då att det hon gör, gör gott:)

Efter att håret fixats, blev det sminkning av Kati. Hon är superkvick och helt fantastiskt hur hon med några drag fick mina ögonlock att skimra. Hon fick sminkat bort de värsta trötthetstecknen.
Efter sminkning körde vi till Optima och några av de som studerar till modeassistenter fotograferade oss. Från Lindex hade valts en blommig byxdress åt mig. Lite annorlunda än vad jag annars har på mig. Senare får jag foton från själva foto-sessionen. 



Jag kom hem vid halvsex och åt middag. Det blev pasta med spenatpesto.
På fredag ska jag ta ledigt. Och bara vila.

Här är ett foto från alla som var med.