20.10.23

Kaffegäst

Det går riktigt bra nu. Jag känner att jag äntligen hittat glädje igen på jobbet. Hoppas det fortsätter så! Onsdagkväll hade jag besök av en vän och vi satt och pratade över en kaffekopp. När man har mycket gemensamt, går tiden fort och vips hade vi pratat bort fyra timmar utan problem.

Nu är det fredagkväll. Jag var nära att somna just. Men genast jag förberedde mig i allsköns ro, lade undan tabletten med Netflix filmen, drog filten upp till hakan, så i nästa sekund är jag helt vaken och vill inte sova. Det händer ganska ofta så. 

Ikväll kommer sonen hem från armén. Och imorgonkväll kommer älsklingen hem. Så då slipper jag stiga upp tidigare varje morgon för att rasta Finn och inte heller behöver jag elds varje gång i pannan. Jag skulle nog inte ha nån hund om jag var ensam. Den skulle vara ensam alltför länge. 

Ikväll köpte jag ny hudkräm. Från apoteket. Blev skräckslagen idag av att se hur torr min hy är. Min tumme har genast de första minusgraderna kom, påmint mig om hur skör min hud är för köld. Tummen har ett sår, så att det dunkar i den och inget får röra i den. 
Jag gillar verkligen inte köld! Hela min kropp fryser och ryser av köld. Men jag tänkte att kanske apoteket har någ bra hudkräm. Så jag köpte Probicare för kroppen och Aco för ansiktet. Hoppas det hjälper lite iallafall. 

Jag behöver sol och värme....