25.3.24

Gränd

Idag har jag en riktigt dålig dag. Jag förstår inte varför det blir såhär!! Jag hade en helt fin helg. 
Men när jag kommer till jobbet händer något och jag faller ner djupt. Och jag förstår inte varför! Allt irriterar mig och jag gnäller på allt och det får ju inte mig att känna mig bättre!! Vad ska jag göra? Det känns som att jag kommit fram till en gränd, inte vägskäl, för där kan man välja, men jag ser ingen utväg..... jag vet inte vad jag ska göra!!

Vid halvtre hade jag tid till Pihlajalinna. Men fick svaret även denna gång som för typ två år sen, att det inte finns nån hjälp man kan få mot en värkande handled, tydligen. Helt absurt att man ska behöva ha molande värk 24/7 och dessutom inte ha nån kraft. Jag kan ju inte ens öppna upp vattenflaskan, utan får fråga pojkarna på jobbet...helt absurt!! Men jag fick iallafall röntgen-tid för mitt knä, eftersom det känns som att någon sticker knivar in i det, ifall jag i misstag slår i det. Att sitta på knä är helt otänkbart!
Varför det är ont, är för att jag halkade och slog knät i isen, men det är inte något nytt att det sticker till. Jag har känt av det tidigare också. Så jag undrar om jag gjort en mindre skada, större.
Idag när när läkaren rörde på knäskålen, gjorde det så ont att, att mina ögon tårades och han blev halvt rädd, medan jag bad om ursäkt för att det gjorde ont🙈 Det kändes lite väl pinsamt...

....röntgentid fick jag först efter påsken. Varför är inte då väntrummet fullt på sjukhuset? Varför är väntrummet tomt?

Jag hoppas morgondagen blir bättre. För om det fortsätter som mitt humör och min känsla varit idag, då håller jag inte längre till....