15.4.23

Alphafest

Vi hade Alpha fest i tisdags. Och jag blev så glatt överraskad av hur många som kom. Vi var 60 personer som dök upp. Vi hade så mycket gott dukat på vårt knytkalas-bord. Jag kunde ha stannat hela natten.




Veckan har gått bra även om jag känner mig lite nere. Hur viktigt är det inte att vara två! Nu när älsklingen är bortrest, så känns det väldigt tråkigt. Även Finn verkar vara lite fundersam. Älsklingens pappa mår inte bra. Han har inte länge kvar. Det är så sorgligt hur snabbt det svängde. Men viktigast är att han får frid och inte behöver ha plågor🙏 Älsklingen beslöt därför att stanna kvar. Doktorn besökte igår och det går hastigt nu😥

Sönerna har åkt tillbaka till Helsingfors för några dar sen. Och det känns ensamt. I torsdags var jag på Afro power dance med Mikaela, så det gjorde mig väldigt lycklig. Det är så skönt att få släppa taget och bara låta kroppen dansa i rörelses till mäktiga afrikanska trummor.



Det är längesen jag varit så ensam. Helt förståeligt alltså. Det är första gången någonsin väl, som jag verkligen är helt ensam. Så det är ju bra att jag har Finn. Men jag förstår att de som ofrivilligt lever som singel blir deppade. Jag önskar att alla som känner sig ensamma sko få ha någon🙏 

Som singel behöver man nog fara på olika aktiviteter för att inte lämna och sitta hemma och tycka synd om sig själv. Jag skulle helt klart vara en sån mänska. Iallafall tills jag insåg att nu måste jag göra något åt detta. 

Det är mer jobb när älsklingen är bortrest. Jag stiger upp en timme innan jag måste åka till jobbet. Jag tar Finn på en promenad, så att han klarar sig under dagen. Jag eldar på kvällarna för att ha varmt vatten och varmt i huset. Som tur är det vår just nu och man behöver inte elda varje dag. 

Vädret har varit väldigt vackert och hur underbart det är varje morgon när man hör fåglarna. Vi har en tjäder varje vår runt husknuten och varje morgon hör jag den skrika. För det är hur det låter. Som att den skriker.

Solen 🌞 fortsätter skina. Helt otroligt! I två veckors tid har det visst varit solsken. Underbart härligt och snön smälter. 

Idag lördag började jag morgonen med att fara på Bodypump. Jag är helt totalt slut! Helt utmattad! Jag tog nog i för hårt. Efter träningen for jag till Golden Lotus på lunch. Så nu ligger jag orörlig i soffan. Jag kände mig lite illamående. Varför lär jag mig inte!! Skippa aldrig en träning som Bodypump!! För då blir resultatet såhär.



Ikväll har jag och Finn varit hos mamma. Finn försökte febrilt få katten Sigge att leka. Men det gick inte. Sigge var lite för misstänksam. Mammas honkatt Selma har blivit överkörd i förra natten, så det var väldigt ledsamt.