30.6.23

Lite sentimentalt...

...är det inte? Att få semester! Man börjar redan nångång i Mars längta till sommaren. Tidigare har jag nog längtat mer efter semestern. Men kanske man inser när man blir äldre att semestern kommer och sen går den. Och man drömmer inte lika som förr om hur semestern ska vara.

Jag menar inte på ett negativt sätt, utan bara konstaterar. Fyra veckor är väldigt kort tid, om man väntar och väntar på att semestern ska komma. Och så går den så snabbt. Och som du väntat! Så lugnast och bäst är att ta dagarna som de kommer...

....jag verkar ha slutat iallafall med detdär att drömma om semestern som jag gjort tidigare. Jag hänger bara med i livets gång. I år har jag inte väntat så extremt på semestern. Kanske för att jag har varit så upptagen att jag inte hunnit känna in den.

Idag på jobbet var inte "Olalaa, min semester börjar" min högsta prioritet. Nej, jag svettades och kämpade för att få tömd paffpressen, ta emot alla varor som kommit, köra ut varor till båtarna⛵. Jag hann inte med så jag jobbade övertid.

Vid slutet av dagen var jag klibbig av svett, stämplade semester ut, och när jag cyklade hem insåg jag att det inte är bara i bilen på väg hem som man lätt sko somna vid ratten, utan det kändes som att man även kunde somna på cykelsadeln. Mina ögon sved av trötthet. 

Så jag tog en kalldusch när jag kom hem och allt kändes bättre. Speciellt när jag fick dra på mig ren skön sommarklänning.




Igår var det 50-års fest på jobbet. Det firades stort. Hela veckan hade Frontline Audio varit där och lagt upp enorma ställningar med mysig belysning, högtalare, förstärkare och allt vad det heter.
På jobbet hade många varit med och hjälpt till att ställa till fest.

Det var en riktig bra fest. Även om jag alltid önskar att flera skulle våga sig ut på dansgolvet, att folk sko våga slappna av och ha roligt. För mig räcker det att jag hör musik. Då blir jag lycklig. Och vill dansa! 

Jag måste till sist berätta om att ingen hade använt mitt bankkort. Och det gjorde mig väldigt glad. För jag hann bli arg och orolig. Men det är Neste som haft problem. Så jag fick förklaring från banken.

Men, nu börjar iallafall min semester. Och inatt ska jag sova gott. Och imorgon ska vi äntligen få lägga ytterpanel på bastun. 

Här är nyaste videon från jobbet: