25.5.24

Hälsoresan

Dagarna bara går. Vi har haft så bra väder de senaste dagarna. När jag kommit från jobbet tar jag hundarna på en promenad eller sätter mig på trappan. Beroende på hur det känns. 
Men idag är det lördag och det var skönt att sova längre. Jag har varit ute mestadels av dagen. Hjälpt älsklingen med undertaksbrädor. 

Rensat lite ogräs så jag får plantera nytt, kastat med kastspö, promenerat i skogen....och även till min överraskning, fått en plats till höstens "Hälsoresa" i Kroatien med andra finlandssvenskar via "Nordic training camp" från Helsingfors. 



En annan sak som kommer i Juni är några dagar i Höga Kusten med dottern, ordnat av GN-Wellness. Man har bara ett liv och man ska mellan varven göra sådant man älskar. 



Sen känner jag att älsklingen och jag behöver något roligt tillsammans. Så jag försöker planera att "tågluffa" och drömmen är att den ska föra oss till Schweiz.....vi får se.



Mitt i all denna roliga planering, ligger även en ångestfylld skrämmande känsla av vad som kommer hända med världen. Jag önskar verkligen att ondskan i världen sko tas bort och att vi får fred.