4.5.23

Midnatts-biblioteket

Imorse vaknade jag upp till snöstorm. Tur iallafall att det slutade och solen kom fram. Men det är nog kallt. Imorgon åker sommardäcken på. Men jag ska ju cykla mest och vädret blir varmare nästa vecka.

Ikväll har jag varit och planerat söndagens gudstjänst. Det är vår tur att hjälpa till. Nästa gång blir till hösten. Däremellan kommer vi säkert nån av oss att hoppa in där det behövs.

Efter planeringen for jag till gymmet på Bodypump. Jag blev inte så trött denna gång. 

Det är ganska tyst från Atlanten. Helt förståeligt. De har inte direkt nån uppkoppling där. Och när jag textar, vet man inte när det kommer fram. 

Efter jobbet idag for jag till Sunds och valde ett kondoleanskort från oss, för att hedra minnet av vår goda väns pappa. 

Efter det for jag till biblioteket och nu har jag påbörjat en bok, Midnatts-biblioteket av Matt Haig som jag tror jag kommer att gilla. Senare i maj kommer jag kanske att gå med i en bokklubb och diskutera den. 



Du kan även lyssna till den på engelska på "Podcasts" . Jag har varit så upptagen denna vecka och det är bra. Då hinner jag inte sitta och längta efter älsklingen. Men jag saknar honom ❤️