5.3.24

🩁

Det behövs inte mycket pÄ förrÀn jag ryter till. Ibland kÀnner jag mig som ett lejon som gÄr till attack. Varför kan jag inte bara strunta i saker och lÄta det vara? Jag som var pÄ nattvarden i söndags och tÀnkte att nu nÀr jag Àr ren och fri igen ska jag försöka vara en god mÀnniska. Det Àr ju ÀndÄ fastetiden vi Àr inne i nu. Men ibland nÀr nÄgon trycker pÄ de rÀtta nervtrÄdarna....dÄ Àr jag sÄ dÄlig pÄ att hantera det.



Dagen började med att jag packade ihop lÄdor som skulle skickas ivÀg. Palma, USA och Frankrike....det tog lite vÀl lÀnge med allt jobb man ska göra innan. Det verkar bli mer kaotiskt med försÀndelser, trots att det borde vara tvÀrtom. NÀr man vÀl har bokat frakten för första paketen, sÄ har man ofta inte sÄ lÄng tid att boka följande innan de hÀmtar. Ibland sÄ kÀnns det som att jobbar pÄ DHL.

Fortsatte dagen med att ta emot varor som kom. Det blir lite övertid varje dag nu. 

KvĂ€llen spenderades pĂ„ församlings-centret. Info om olika saker. Sen Ă„kte jag hem och har just pratat med Ă€lsklingen som ska flyga den lĂ„nga vĂ€gen hem igen. SĂ„ om allt gĂ„r bra Ă€r han hemma imorgonkvĂ€ll. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar