24.3.08

Påskledigheten mot sitt slut

Jaha, då har de dagarna gått som man haft ledigt.:-/ Imorgon är det tillbaka till jobbet.
Jag har inte tagit tillvara på ledigheten som man borde, att vara ute, solen har lyst, vädret har varit suveränt, men ÄNDÅ har jag bara suttit här inne som en gammal slö disktrasa:-(
Och kanske mest därför att min 6-åring haft feber, när jag tog tempen första gången i lördags var det 39 på stickan!! Själv har jag oxå varit trött, eftersom jag är lite förkyld.
Min man tjatade på mig att kom nu ut idag, en annan familj skulle till Kaustby och då ville han att vi skulle åka oxå, men hängig som jag är och har ingen lust med nånting alls, så åkte han till sist iallafall med de 2 äldsta, så det är iallafall bra att de kommer sig ut. Igår var de ju oxå på en skidtur så de har iallafall fått frisk luft.
Jag tror 6-åringen håller på och blir frisk, så kanske det skulle vara bra för honom att komma ut i friska luften förstås. Nåja, kanske jag far ut med de 2 minsta en stund här hemma.
Jag hoppas verkligen att minstingen klarar sig undan feber, han sa imorse när han vakna att han har värk i pannan, men han var inte febrig.
Jag fattar inte varför man ibland blir sådär hängig, och inte har lust att ens lyfta ett finger...
och så känner man dåligt samvete för att inte ta till vara på dagarna man varit ledig...aggh...:-/