Hemligheten i den goda smaken. Att smälta smöret i en kastrull tills det får en brun färg. Och sen tillsätta lönnsirap och honung.
Och sen i en annan skål vispa ägg, farinsocker, vaniljextrakt och lite salt. Och sen blanda ihop allt.
Pekannötter 180g läggs på pajskalet och sen häller man blandningen över. Jag hittar ingen svensk version av receptet. Men ni får fråga mig om ni vill ha det.
Den ska jag baka till körens julfest på måndagskvällen. Nu gäller det bara att hållas frisk. För nästa vecka blir en rolig vecka! Det blir julfester gånger tre.
Älsklingen är väldigt krasslig. Han hostar och snörvlar stackarn. Så fåse om jag klarar mig undan. Jag har lyckats vara frisk hittills trots alla smittor överallt.
På lördagkväll, imorgon alltså, blir det julsång i Pedersöre kyrka där flera körer sjunger. Det ska det bli fint att få lyssna till❤️