15.2.21

Helt okej måndag

Solskensdagar är det verkligen nu! Och tänk! Ändå kommer jag mig inte iväg på skidor. Kanske för att man ska förbereda så mycket. Våra skidor har nu stått där i åratal. De ska smörjas...så det är ju enklare att ta stavar och promenera. 


Nåja, idag har jag varit tillbaka på jobbet. Och det gick så bra! Och roligt att se alla vardagliga nunor. Och inköparna tog väl hand om mitt område:) 

Imorgon ska jag så säkert fara till Instrumentarium. Dessa glasögon är helt knasiga. Som nu, när jag tittar på denna tablet, blir det suddigt vid ena sidan. Om jag använder billiga glasögon, ser jag bättre än med dessa dyra. Så jag ska fara tillbaka dit imorgon och få nån ändring på dem. Om det är lässglasögon i nedre fältet, blandat med 0.5 på distans,  vilket är så gott som noll, borde det ju inte vara suddigt nånstans alls. Så det som är suddigt, måst ju vara mycket starkt glas med andra ord. Och det ska ju int vara starkt nånstans med dessa glasögon.

Denna vecka börjar en ny kurs av Bodypump, och nu har jag anmält mig till både tisdag och torsdag. Nog vet jag ju redan att jag knappt kommer att fara varje gång, men tänkte att jag anmäler mig till båda, så går det som det går. Och sen på sportov, har man istället drop in timmar.