20.5.20

4 day Weekend😁❤

Det kÀnns riktigt extra kul och spÀnnande idag! Har fyra hela lediga dagar framför! Och dessutom med bara roliga saker framför! Jag Àr verkligen glad!


Redan ikvÀll ser jag sÄ fram emot en vandring. Med min vÀn Malin. I Kronoby. Jag ska om jag fÄr tillfÀlle ta nÄgra foton iallafall.


Behöver inte ens bry mig i att laga middag ikvÀll. För igÄr gjorde jag en dubbelt upp av lasagnen. Det Àter vi med rispiroger.

Sen imorgon! DÄ kommer jag verkligen att foto massor! DÄ ska vi fara pÄ en vandring i Larsmo. Den ser jag fram emot! Har bara hört gott om denna vandringsled, sÄ det ska bli mysigt!

Sen pÄ fredag, lördag och söndag ska vi bara göra roliga saker pÄ huset! MÄla, vattenisolera och kanske hyra nÄn maskin oxÄ, att slipa golvet med, före vi börjar fundera pÄ att lÀgga trÀgolvet.
Vi fÄr vÄr trappa i Augusti, sÄ efter det kan vi lÀgga golv.

SÄ nÄgra foton frÄn vÄr yoga och vandra ikvÀll, som blev 9,3km i MerjÀrv. Jag har över 17000 steg denna dag. Det Àr jag nöjd med. Det var en ny vandringsled. Mycket tallskog och i slutet var det vackrast nÀr den vita mossen lyste.









Klockan var nÀr jag tog dessa foton redan nio pÄ kvÀllen. TÀnk att det Àr sÄhÀr ljust och vackert....man borde inte sova nÀr den finska vÄr/sommarnatten Àr hÀr....