13.9.23

Helsinki-München-USA

Igår vid halv-två slutade jag jobbet och stämplade semester ut. Då åkte jag hem och tog mina packade väskor och vår rara Finn och körde till hundpensionatet.
Det gör ont i mitt hjärta att lämna honom. Jag undrar hur han sover på nätterna... stackars liten.

Jag tog tåget till Helsingfors och träffade sonen där som kom in till stan för min skull så att vi fick tid att äta middag tillsammans.





Efteråt följde han mig till bussen som sko ta mig till Pilot Hotel. Det var en härligt varm och mysig kväll med +18 grader och det var folk ute i stan trots att klockan gick mot nio. Kanske Helsingfors också är en stad som aldrig sover.




Sonen tog metron hem till Mattby och kom hem tryggt. Jag checkade in vid 22 och hoppade i duschen och direkt i säng. Jag tror till och med att jag sov lite. Men låg nog och vred och vände mig i den oerhört sköna sängen. Lakanet och täcket som är så oerhört mjukt och det gör en så avslappnad.

2:45 vaknade jag. Då hoppade jag i kläderna och fick till och med en tidig frukost på hotellet som serverades från klockan tre på morgonen. 

Vid 3:30 fick jag åk med minibussen till flygplatsen. 
Kom fram i god tid. Jag gillar att vara i tid. Så nu sitter jag här på gate 28 och boarding är om en timme och jag ska flyga till München. Sen vidare nio timmars flyg till New Yorks flygplats Newark och vidare därifrån till Savannah, Georgia i USA.

Där träffar jag min älskling som kommer och hämtar mig. Det är tre veckor sen jag for och vandra och samtidigt flög han dit på jobb. Jag ber att han sover tryggt när det blir natt där.

Nu ber jag att de två äldsta, dottern och hennes pojkvän, sonen och hans familj, som är där hemma ska få må bra. Jag ber för att sonen som studerar i Esbo ska hitta motivation i sina studier, energi och intresse och att han gör smarta val. Jag ber för sonen i armèn som är på läger att det ska gå bra och kännas roligt att ändå få njuta lite av naturen trots att det är kämpigt ibland, men att han får styrka och energi. Och sen ber jag att ni ber för dem alla, för jag tror att desto fler ber, kommer mer kraft. 

Min middag i Newark, New York.


Nu är det 24h sen jag åkte med flygbussen från hotellet. Hemma är klockan halvfyra på morgonen, här är den halvnio på kvällen. Om det är ännu tre timmar tills jag når mitt mål och får krama om min man.