11.10.20

Is there more to life then this?

Det är många som mediterar och kanske citerar någon när man lägger upp olika statusar om nånting inom meditation, eller hur man ska behandla mänskor med mera, med mera? Eller som jag, när jag lägger upp citat som ska ge nånting gott. 

Har ni tänkt på? Att det mesta av det man vill få ut åt mänskorna, hittar man i den mest sålda boken i världen. 3,9 miljarder exemplar. Bibeln. Världens mest sålda bok. Men det finns inte många som sko godkänna det, eller hur?

Det finns hur många somhelst kända och okända inspirationsföreläsare som samlar lyssnare och de kunde lika bra stå där och berätta, från Bibeln om allt detdär de föreläser om, och det de vill få fram, sko vara samma sak, men det sko ge så mycket större kraft och mening till alla lyssnare. 

Men eftersom folk vill vara så inne och så spirituella och så moderna så passar det dem bättre att lyssna till föreläsare som försöker vara så spirituell att de påminner om Jesus själv. Men de skulle ju aldrig medge, att mycket de pratar om, härstammar från Bibeln. Det resulterar i att mänskorna som lyssnar och föreläsaren själv, aldrig kommer att känna sig mätt. För de är sökande och inte förrän de hittar den rätta tron, kommer de att bli lugnade.

Om man lyssnar till exempel till, Nicky Gumble, så hittar man den riktiga och ärliga, meningen med livet, den föreläsaren ger det folk söker.