20.7.23

Från Florida till New York

Måndagkväll, flög vi tillbaka till New York. Därifrån åkte vi till New Jersey. Vi sover hos hans systrar med familjer. Precis som svärfar gjorde när han besökte dem. Turas om och lever ur kappsäcken.
Såg verkligen fram emot att träffa dem alla. 

Det var blixtrar och åska i luften mellan solskenet både i Florida och New York. Så vårt flyg blev försenat. Glöm inte att kolla fotona jag lade till i mitt förra inlägg senare från Florida. Vi landade i New York vid midnatt. Älsklingens systrar hämtade oss och vi kom fram till New Jersey vid två på natten. 

Ändå vaknade vi redan vid sex på tisdagsmorgonen och åt bagels till morgonmål med kaffe, medan jag försökte mitt bästa med att hjälpa ställa till en "graduation celebration"🎉. 

Det var inte bara några köttbitar på bordet som skulle grillas. Det var nog säkert 4kg kött som låg där uppdelad i sju olika bitar som skulle grillas. 
Wow!! Dessutom bakades cookies i olika smaker.

Senare körde vi till systern där partyt skulle hållas. Där fortsatte förberedelserna. Vi dukade bord med mera. Såhär fint blev det. Det var första gången jag såg eldflugor. Wow, så vackert det var!!

Piper vill också vara med 



Det fanns så mycket gott att äta. Kvällen var fin och vi träffade flera som vi inte träffat tidigare.
Jag har sparat flera recept så jag kan baka till exempel de goda cookies vi blev bjudna på.




Så det där var igår. Idag en ny dag och min resa gick till New York. Min älskling och hans syskon sko fara till Oyster bay. 

Så jag fick åka med Dave in till New York. Han är gift med älsklingens syster. Han åkte till sitt jobb på Google och jag började min spännande dag i New York. 

Jag började med kaffe och croissant på Italian trattoria. 



Sen promenerade jag omkring tills mina fötter värkte. Inser att jag behöver ny lenkkare eftersom mina nog börjar vara slitna när man får så fort ont i fötterna. Så några foton fick jag. Men det är svårt att få bra foton. Men jag fick 20 000 steg.




















Victoria's secret 

Tiffanys 



Central Park 





Central Park 


Tiffanys

Jag har haft lite pippi på att få testa dessa av JLo Beauty. De finns int i Finland så jag köpte dem på Sephora i New York 😍

New York public library