10.1.21

Söndag

Det blev pancakes till frukost. Alltid lika gott! Och glöm int att använd piimä, ifall ni gör fluffy american blueberry pancakes. Dessutom en gjutjärns stekpanna sitter perfekt till det och stek förstås med olja.

Jag har just skickat ett mail till Maria Åkerberg. Jag har ju använt oljan, Royal Facial en längre tid, och alltid köpt den från Cosmetique, men den har varit svår att få tag på den senaste tiden, på grund av corona-läget. 

Så jag hittade den på Bangerhead för några dar sen och beställde den. Men den känns inte som den ska. Oljan är grumlig, gulaktig och doftar blää. Jag har endera glömt hur den ska se ut och hur den ska dofta, eller så är det nåt fel på den. Så jag väntar på svar om det.

Den kommande veckan får vi kanske resten av vårt Ikea kök, hoppas vi! Vår köksutrustning kommer i början av februari. Det närmar sig.

Jag ska försöka ta mig tid och hitta energi, att kvällstid, börja gå igenom saker vi int kommer att behöva till huset.

Julgranen står där så mysigt ännu, julstjärnorna i fönstren och ljusstaken. Jag vill gärna ha dem länge än, men ledsamt, det börjar vara dags att ta bort dem. Sista julen vi firar i lägenheten. Det är ledsamt oxå. Lägenheten är så fin och så mysig. 

Men ser ju fram emot att flytta till det hus vi byggt på, i så många år. Det känns som att det blir ett helt nytt liv när vi blir klara, om man nångång blir klar.😉

Utomhusbastun ska byggas och sen ser älsklingen fram emot att bygga detdär lilla huset senare i livet, när vi int behöver så stort hus mer. Men jag tror att by then, så är vi så gamla, att jag hoppas han kommit över tanken och vi flyttar tillbaks till denna lägenhet vi har nu eller liknande😁

Och sen allt detdär man drömmer om här i huset, kommer att ta tid. En fin trädgård fylld med örter, sallader, grönsaker och kryddor, bär och äppelträden....och sen det jag kanske mest längtar efter, en pizzaugn ute i trädgården.

Jag har en länk under mina bokmärken, till en pizzaugn som ser bra ut. 

BYGG DIN EGEN PIZZAUGN