7.6.23

Järntråd

Jag fortsätter klåpa. Idag på jobbet höll jag på och körde fram och tillbaka med dendär grandma-trucken vi har på insidan. Den är gammal, ful, skruttig och vinglig. Men den funkar😊

Så för att komma till hyllan längst in i lagret var jag tvungen att flytta på en slang som är ca 80mm i diameter och har järntråd ini. Och när man kapar av slangen så hamnar man att använda avbitare för att få knipa av järntråden. På denhär slangen är järntråden tjockare än de vanliga vi har på slangana i lagret. Det insåg jag senare och hajade till. 

Nämligen medan jag höll på och körde och hade i brådskan bara lagt slangen åt sidan bredvid för att inte köra över den, så faller den på mina ben. Det sko int ha varit något alls eftersom den int var så tung. Det var kanske 2 meter kvar. 

Men när den föll, far järntråden genom mina jeans och gör hål i dem och rakt in i min hud. Jag kände ju precis hur den enkelt for rakt in och jag kanske inte gjorde det på bästa sättet, när jag kände den där, eftersom jag drog ut den nästan sekunden efter.  





Jag satte ett såndär förband på när plåstret var för litet. Och rengjorde det med en våtservett från vår första hjälp hylla. Det hade varit bra att veta om den for in bara några millimeter eller längre. Men det hände på en sekund. Stelkrampsvaccin har jag fått för bara 2 år sen, så jag kan känna mig lugn där. 

Till middag gjorde jag Pad Thai. Åt med god aptit och en mochi till på det. Mums!
Ikväll har jag varit trött. Somnade medan jag lyssnade på Audible till "Poverty by America", skriven av Matthew Desmond....