22.10.20

En våldsam kärlek

Cyklade i regn både till och från jobbet idag. Men det gjorde inget. För det var +5 grader och ingen snö som stack i ögonen. 

Slutade strax efter ett. För jag for till laboratoriet och gav några rör blod. Om två veckor ska jag då på en undersökning. Det gäller detdär med att blodkärl spricker på mina fingrar om jag tar i. Precis som mamma och mina bröder har.

Att jag klämde långfingret idag är en annan sak! På nåt sätt, lyckades jag få in mitt finger mellan lagerdörrarna på jobbet, när jag drog igen den ena. Det gjorde så ont att jag halvt stod och hoppade, medan jag stod vid tvättfatet och lade kallt vatten på. Och det gör fortfarande ont och det är stelt och min nagel är lite blå.

Har just tittat klart en serie på Svt. Om kvinnor som blir misshandlade. Det är så sorgligt! Och skrämmande, att det händer i så många familjer. Skulle jag känna en karl, som misshandlar sin fru, skulle jag fråga av honom, hur han kan sänka sig så lågt att han misshandlar sin egen fru. 

Män som misshandlar, de är så värdelösa och borde inte ha nån relation alls. Skäms de inte! För det är skamligt! Och känner man ett sånt kontrollbehov ska man så säkert, se till att få det under kontroll, före man ingår en relation. 

Män som misshandlar sina kvinnor, skäms!!! Och jag önskar, att som kvinna, och om man blir misshandlad, om det händer! Låt det inte då hända en gång till. Stå på dig och lämna. Och tro inte, att du inte klarar dig. För det gör du! Och trots att du måste leva ensam, är det så mycket bättre! Och det finns så många, som vill hjälpa!! 

EN VÅLDSAM KÄRLEK


Nå. Ikväll gjorde jag en risotto av arborioris, trattkantareller och champinjoner med dethär receptet och det blev såååååå gott!!! Testa!!

RISOTTO