20.7.08

27 dresses

Vi har i flera års tid fått reklam hem på posten från Home enter.com för att vi inte förstod bättre en gång för flera år sen att ifall man beställer, kommer inte ihåg vad det var då, typ, 4st dvd till ett pris, så kommer man med i klubben och man måste före man får avsluta beställa några stycken dvd till normalsatt pris, runt 20e.

Iallafall har jag varje månad vi fått tidningen avbeställt genom att ringa till en nummer, men nu fick jag nog och beställde 2st dvd:n och 2st cd:n för att komma undan dessa eviga reklamtidningar. Jag beställde i all hast och tog 2 dvd-filmer som såg ut att vara komiska och romantiska på samma gång. Och det var jättebra filmer båda två.

En heter "27 dresses", och den gillar jag skarpt. Handlar om en tjej (Jane) som har inbokat bröllop varje helg och ofta 2 bröllop samtidigt. Hon är en slags bröllopsfixare.
Hon är en sån som ställer upp för alla och har inte något liv själv. Namnet på filmen kommer från att hon dittills varit på 27 bröllop och haft 27 olika klänningar då som brudtärna.
Hennes syster (Tess) som är nånslags modell kommer hem, efter att ha fått sparken, hon spelar en kylig syster som bara tänker på sig själv. Jane är störtkär i sin chef, och på en fest så träffar Tess hennes chef och de blir helt förälskade. Jane blir förstås ledsen, men visar det inte. Det är hennes sätt i filmen, hur hon spelar, som gör den så bra!
Och förstås dyker en kille upp, som Jane inte alls gillar, men han gillar henne och försöker få henne på en "date". Men Jane är inte alls intresserad.¨
Han är journalist och ska göra en bilaga i tidningen om henne, som inte blir vad han tänkt sen.
Bröllop ska det bli plötsligt mellan hennes syster Tess och hennes chef, och det är Jane som blir tvungen att ordna bröllopet. Det hela urartar sig och filmen slutar lyckligt till sist. Mer berättar jag inte, kolla på den istället!:-)

Iallafall är den jätte romantisk!
Den andra filmen heter It´s a boy girl thing. Den handlar om 2 stycken unga grannar som inte alls gillar varann, men på ett muséum framför en staty byts plötsligt deras kroppar. Så tjejen blir till killen och tvärtom. Jätterolig film med många skratt!:-D
Försökte se en annan film på nätet, som jag hörde om idag, eller det är mer en dokumentär, den heter "grizzlyman". Handlar om en kille som i 13 års tid levde med grizzlybjörnar omkring sig. Det slutade dock så olyckligt att han blev själv uppäten av en grizzlybjörn som inte tillhörde dem han haft runt sig.