1.4.10

Torsdag....


Glad Påsk får man önska er alla! Här doftar huset underbart! Jo, jag har städat, men varför det doftar så underbart beror på att jag idag köpte en flaska med ny god doft till städningen. Aprildoft:) Tidigare idag handlade vi mat, så det har vi oxå överstökat. Inne i affären var det en man som kom fram till oss och ville intervjua oss för Radio Keski-Pohjanmaa, men jag ursäktade mig med att jag pratade svenska, det sa jag på finska:) men jag tyckte han borde hitta nån finskspråkig så jag gav det som ursäkt att jag var svenskspråkig. Inte skulle det heller vara så lätt att prata finska i en intervju. Om inte annars så där skulle det skita sig totalt och man skulle stå där och stamma. Men jag hoppas att han till sist hittade nån finskspråkig efter tredje försöket:)
Roliga aprilskämt har man hört flera gånger idag. Dottern gjorde mig förskräckt strax före hon skulle dra iväg till skolan, när hon med panik i rösten sa att hon inte har gjort läxorna! Och jag gav en hetsig blick tillbaka, men innan jag hann säga nåt, så kom det då ett smile på och hon drog ramsan: "April, april...."

Andra aprilskämt finns här:

Blev pappa till 4 efter galen kväll:P

Nu kan du binda bensinpriset:)

Stearinljuset förbjuds:

Nytt FN-organ begränsar din internetanvändning=0

Ett annat roligt aprilskämt som är ungefär lika gammalt som jag:
År 1976 rapporterade BBC att Pluto kommer att gå passera Jupiter, vilket leder till att tyngdkraften på jorden påverkas. Alla lyssnare uppmanades hoppa upp i luften exakt klockan 9:47 :D

2 kommentarer:

 1. Du skulle ha svarat på svenska!!!

  Roligt att du blev lurad :)

  Jag önskar dej och familjen en riktigt Glad Påsk!

  SvaraRadera
 2. Jo, jag gör alltid he fejli att jag svarar på finska:)
  Och alltid i Kokkola tala ja finsk:)
  Desamma till dej! Glad Påsk!

  SvaraRadera