17.10.10

Jaa, då är det bara att dra opp snårrn och......

Imorgon gäller det! Klockan 7:00 börjar jag på mitt nya jobb. Kan ni tro att jag känner av en viss nervositet! Men det finns väl ingen som inte är spänd första dagen på jobbet? Men, jag får hoppas att allt ska gå bra! 
Detdär med att dra opp snårn och...kanske låter negativt, men det är inte så jag tänker. Det jag tänker mest på, är stunderna jag kommer att sakna väldigt mycket. Dagar jag har spenderat med mamma, och min syster. Då vi suttit i timmar och bara njutit av varandras sällskap. Mamma jobbar mindre, är mycket mera ledig än förut, och min syster är mammaledig. Telefonsamtalen med min andra syster som bor längre bort! Hon har kunnat ringa mig närsomhelst när jag varit hemma och jag vet att hon kommer att sakna dem oxå. Det barnen kommer att sakna, är nog den utvilade mamman. Men jag får se till så att vi alla sover ordentligt och att läxorna blir gjorda i tid och då borde nog allt annat ordna sig oxå. När jag senast jobbade så hade jag  en viss ordning med kläder för morgondagen osv så det blir att ta i bruk det systemet även nu. Nu har jag slarvat en del med det, så jag har yrt omkring som en tok vissa mornar och letat efter strumpor. 
Håll tummarna nu på att allt ska gå bra!En rolig grej jag läste just och kan inte annat än att ge vidare=) 
Nu har forskarna ÄNTLIGEN kommit på varför män som ligger på rygg snarkar.. Det beror på att pungen ramlar ner över rövhålet och täpper till ventilationen ;)

Från en rolig sak till en helt annan, som jag tänkt på ofta, men aldrig egentligen kommenterat är att jag vet vilka bilister som kör sakta, man ser det på vilken bil de har. Speciellt baklamporna på bilen ger en inblick av om bilen kör sakta eller ej:D Det låter knasigt men jag har rätt:)

4 kommentarer:

 1. Lycka till i morgon!

  SvaraRadera
 2. Hoppas duhaft en bra dag på nya jobbet :)

  SvaraRadera
 3. Jag är så nyfiken att höra hur du haft det idag :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj, ursäktar att jag har varit så dålig att uppdatera! Men jag hoppas att jag bättrar mig!:)

  SvaraRadera