16.6.10

Alla dessa skitstövlar

Läste en Allas-tidning från april, hos tandläkan och blir så j#####t förbannad på dessa skitsövlar på nätet som söker efter en ensamstående man eller kvinna och tar kontakt med dem. Drar till med nåt som: "när jag såg din presentation/foto föll jag direkt blabla"
För det mesta skriver de på det språk man själv talar, men före det, så har de översatt texten från det egna språket. Det finns en sida full med emails som använts just av såna, men hittar den inte nu. De kan sin sak dessa nätfejkare. De vet precis hur de ska hjärntvätta. Sen hittar de på alla möjliga saker för att få pengar. De kan sitta fast på en flygplats på väg att träffa en, men nåt krånglade till så att man inte fick ut pengar till biljett, så ber de en att hjälpa till. De kan skicka en räkning på en flygbiljett, som då förstås är helt falsk. De kan säga att mamma är sjuk och man inte har råd att betala vården mm. Man försöker med allt möjligt för att få den lurade att skicka pengar...och sen mer pengar....och sen mer.....det finns folk som har skickat flera hundratusentals kronor om man läser runt på Aftonbladet.
Denna kvinna som man intervjuat i Allas, hon hade skickat iväg pengar till Western Union bank, sedlar direkt i ett kuvert, som åker rakt in på ett konto. Dessa pengar ser hon aldrig igen!
Man undrar hur nån fejkare kan få så stor makt över en annan? Hjärntvättad till MAX!!