30.9.10

Skit oxå!! Det är ett snällt ord!

Denna dag har sprungit iväg! Började dagen med arbetskraftbyråbesök, långt ord, pust, för att kolla läget och förnya tiden till nästa möte. Det blev sista december, så före det ska jag HA ett jobb!!!!
Flera ställen jag hoppats på och trott på har gått rent åt "#¤¤%&&!! Så nu vet jag inte vad jag ska försöka med som nästa! Man blir arg och irriterad när inget tycks finnas. Man hör om nån arbetsplats där man hört att det kan behövas, men nej, vi behöver ingen just nu får man jämt till svar!


Det känns hopplöst! Snart får jag nog vända mig till en städfirma, och det vill jag INTE!! 
Sen var jag in till min bank, mitt kort gick ut idag och jag har haft ett gammalt kort som inte ska användas mer, så nu har jag ett helt nytt bankkort som inte fungerar som mitt förra. Nu ska även jag trycka in koden som alla andra. Hoppas jag inte får nån blackout nångång när jag står i kassan och ska kunna den.
Vidare från banken åkte jag på Zumba, med mamma. En helt ny instruktör som vi inte träffat på förut drog zumban. Senare ikväll åkte vi till min syster och hennes familj och där doppade vi på bageriets underbara grisar.
Vidare åkte vi till stället där de bygger sitt hus som börjar bli inflyttningsklart. De ska bo på ett fint ställe. Skog bakom med lingon och blåbärsris, vackert! 
Diskuterade rykten som går, och man blir bara mer och mer förbluffad och förbannad att vissa går lös!


Nu är vi iallafall hemma och läxorna är gjorda och de minsta ska i säng och jag ska titta på Idol. Mmmm...fredag imorgon!