9.12.14

Julfest mm

Ojojojj, vad tyst det är här. Jag hinner inte skriva i min dagbok mera. Med mitt dåliga minne borde jag skriva varje dag ifall jag vill hålla reda på när olika saker hände.

I lördags var det självständighetsdagen. Den firade vi inte desto mer. Kollade inte heller på slottsbalen. Den intresserar mig inte mera.
Men klänningarna var säkert fina i år också…Istället blandade vi cement och väggen kom på sin plats. På söndag körde vi till Ikea i Haparanda. Min soffa från Jysk var i dåligt skick, så den åkte till Ekorosk.
Mitt ovala vita köksbord som jag köpte av Åldringsvännerna har oxå sett sina bästa dagar. Det är enormt slitet och stoldynorna faller av stolarna.
Vi startade tidigt på söndag-morgon till Ikea och kom hem vid midnatt. Jag blir förvånad varje gång, hur stort Ikea faktiskt är…


Som jag skrev tidigare ska vi flytta och det blir veckan före jul så det blir bråda dagar.
Ser inte fram-emot kvällsskiftet som jag hamnar på från nästa vecka. Jag tror det kommer att vara enormt jobbigt att jobba kväll.
Man kan säga godnatt till barnen typ söndag-kväll och säga typ, vi ses på fredag-kväll…
Så blir det väl när man har kväll? Man ser inte familjen under de veckorna man har kvälls-skifte.

På jobbet har vi laminerat 130:ans form med glasfiber, och spacklat och slipat. Och så fortsätter det tills vidare.  På fredag har vi vår julfest i Jugend. Den ser jag fram emot. Det ska bli "spansk afton" så fåse vad det blir för tapas. Det är alltid ovanligt att se jobbarkompisarna fin-klädd. Man är ju van att se dem bära "Blåkläderna" som är fulla av spackel, harts mm