19.12.16

Ridiculous

Min jobbdag var tuff och blir även så de två kommande dagarna. Efter att jag avklarat första ronden idag var det någon som frågade, när jag putsade alla verktyg hur min dag varit. Jag sa att jag varit i helvetet, men var tillbaks från det nu.

Det är nog något av det krångligaste laminering jag gjort på länge. Jag var klädd från topp till tå med skyddsutrustning och ändå hade jag harts överallt. Och jag brukar inte klotta värst mycket.

Men när du ligger i nån slags fosterställning och laminerar mm och måste trycka in huvet ibland på besvärliga ställen....då undrar man nog riktigt vilken väg man tagit....vore alla dagar sådär skulle jag inte stå ut länge.

Jag blir arg i mitt sinne när jag tänker på vad jag utsätter mig själv för i detta enda liv jag lever, och ändå så är jag så jädra envis att jag ska klara det! Mina armar blir röda och jag får utslag av harts och som jag kliar tills det blöder...

Jag vet inte ens om det första jag får göra imorgon är att slipa. Jag har ingen aning om hur resultatet kommer att bli...

Kvällen hemma var desto bättre och jag bakade alla tre sorter jag talade om igår. Det blev dadelkaka, sirapskakor och minttoppar. Minttopparna blev inte så myntiga. Jag lade ingen peppermint i dem.