29.1.18

Strangest day

Idag har det varit en konstig dag! En såndär dag när du möter mänskor som är oroliga eller mår dåligt, andra har dramatik i livet, någon har sorg, andra väntar nervöst och ångestfyllt på positiva besked....det har inte varit någon glädje dag.


Ikväll blev jag även ännu mer illa till mods. Min dotter flyttade ju från höghuset i stan så vi for dit och städade. Där ligger flera höghus bredvid varandra. När vi var ute på gården var det så skrämmande när det plötsligt var någon kvinna som skrek från höghuset bredvid och sen dunkade det flertal gånger efteråt och dunsade till några gånger.
Bilder dök genast upp i hjärnan.
Jag lämnade så och grubbla över detdär....så obehagligt och skrämmande.

Skrämmande för att jag vet ju att det förekommer våld i hemmen och detdär var en hemsk påminnelse hur det skulle kunna låta. Jag tycker så synd om alla kvinnor som blir misshandlade. Fattar inte att det finns män som slår sina kvinnor!
Jag önskar jag kunde rädda alla dessa kvinnor!


Jobbdagen gick hastigt på nåt sätt.
Jag lade märke till när jag kollade gymmens olika scheman att Jeppis gym hade ett pass på spinning som jag idag testade. Det är många år sen jag testat spinning. Mitt gamla träningskort fanns även kvar. Det vann jag faktiskt på nån mässa.
Det var kul att cykla! Jag gör det nog flera gånger!