13.5.18

🌾Morsdag🌾

Vaknade redan klockan 6 och gissar att jag redan fÄtt ihop sömnrutinen eftersom jag sov hela natten. Man kan ju bara hoppas!

IkvÀll ska vi pÄ morsdagskaffe till mamma! Under dagen har jag inga planer, men ska nog ta pojkarna ut pÄ nÄgot iallafall. Kanske en svÀng till stranden. Jo, det blev ett par timmar pÄ FÀboda...och en full picknick-korg!Det Àr svÄrt att komma tillbaka efter en resa dÀr man kÀnt sig sÄ avslappnad som jag gjort. Jag tror det Àr första gÄngen en semester kÀnts sÄ lÄng som denna. Bara ta dagen som den kom. Att inte behöva tÀnka pÄ det vardagliga med matlagning, klÀder, stÀdning mm.

Kommer att sakna mina dagliga promenader! Att andas in en sÄn annorlunda luft! Att se allt det som Àr sÄ annorlunda och förundras över det. Tiden med Àlsklingen var som en hÀrlig honeymoon! DÀr det var han och jag och inga mÄsten. Vad jag Àlskar honom! Och vilken kÀrlek jag kÀnner frÄn honom!

Tillbaka till det vardagliga och jag tror pojkarna Ă€r glada att ha mig hemma. FastĂ€n hon som stĂ€ller krav och ger direktioner de inte riktigt  gillar Ă€r hemma. En sak min son inte gillar med Ă€r nĂ€r jag ofta pratar om att spara sina pengar.

NÄgra foton Ànnu frÄn nÀr vi landade i New York....