11.6.20

Stor fångst!

Min lillebror, han som ofta far ut och på trolling, alltså fiskar, han fick igen en storstor lax! Dethär var visst nära rekord. 21,5kg.


Min storebror som var med och fiskade, var ganska tagen faktiskt av den stora fångsten. Havet var så vackert och lungt när man fick sen en film. Oändligt vackert!


Själv fiskar jag bara damm. En rolig filur på jobbet, som ofta drar tokroliga skämt, undrade med glimten i ögat, när jag visade honom videon av det oändligt vackra havet, hur jag känner, när jag sitter där nere i det mörka dystra, lagret, med oljud av ventilationen som plågar öronen med ett pipande och schåsande ljud och där det inte ens finns ett enda fönster och sen ser man en video som dendär.
-Ja, vad kan man säga?!🤪


Jag har varit väldigt trött denhär veckan. Troligtvis för att vi började tidigare i 2 dar, så att det rubbade rutinen. Men igårkväll orkade jag ändå på en skön länk. Och ikväll tänkte jag cykla.

På jobbet har det varit en helt annorlunda vecka. Jag har saker att göra hela tiden.
Igår lyftade jag 3 saxliftar av en lastbil, det var spännande, för de väger ju mycket. Och idag lyfte vi på metallhäckar som ska skickas iväg och de vägde nog en hel del oxå.

Nu ska jag vila och så småningom ska jag cykla, och fara och vattenisolera. Jag har inte alls nån nytta av det soliga vädret. När man jobbar har man för få timmar till det. Och på jobbet kunde jag ju sitta och sola under pauserna, men det är så obehagligt att svettas och i solen och sen fortsätta jobba. Då låter jag hellre bli. Detdär får man göra på semestern.
Min semester är 3 veckor i Juli och första veckan i Augusti.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar