5.9.20

Lördag i september

Jag tror att jag inte sagt det. Att efter att mitt finger, två av dem egentligen, senast var blå och läkaren ringde, så beslöt han att skicka remiss till sjukhuset för att få utredd varför. Så det tycker jag är riktigt bra!

I förrgår var jag på en länk och försöker komma igång med träningen igen. Nu har jag en stång oxå att träna med. Kanske jag testar att ladda ner appen igen från Les Mills så att jag kan träna igenom ett pass. Hursomhelst, jag har lätt benvärk idag.

På studion har man varit tvungen att ändra om passen till kurser, så nu är det bara ett fåtal pass man kan droppa in till. Det är tråkigt, men helt förståeligt. Corona har gjort det svårt för alla företag.

Kanske jag anmäler mig nån dag till en kurs....men just nu känns det som att jag har för mycket på gång.

Idag är det lördag, jag har int så mycket på min lista. Älsklingen ska fortsätta slipa golvet. Vårt trägolv är beställd och kommer nog nästa vecka. Då ska det väl så att säga, acklimatisera sig, i typ två veckor förrän vi kan lägga det. Det jag mest väntar på just nu, är ytterdörren till hjälpköket. När den är inlagd, kan jag göra vattenisoleringen där.

Jag klippte gräsmattan...gräset hade hunnit växa sig hög. Pratade med den villagrannen. De får många plommon i sitt plommonträd. Coolt!

På kvällen hade vi en liten barbecue. Med äldsta sonen, hans flickvän och yngste sonen. Dottern var på frisbee golf nånstans, den sporten har blivit populär hos dem alla, och 19-åringen är ut på seglats och hajk i helg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar