13.1.22

Ghost flights

Jag är nog en konstig mänska kanske. Men jag har aldrig brytt mig om politik. Jag tycker inte om politik och jag förstår mig inte på det. Så jag är en av dem som inte bryr mig om det. Jag tycker det är enormt tråkigt att få reklam med någons bild och en siffra på. Rösta på mig. Jag är så uttråkad av sånt. 

I min släkt, är det många som är taggade och satsar på politiken. Det har blivit en del av dem. Jag tycker det är bra, att det finns mänskor som bryr sig om det och tycker det är intressant och viktigt. 

Men jag säger det inte rakt ut till folk i vardagen. Att jag inte bryr mig. Att jag är helt ointresserad och tycker det är så tråkigt att nästan halsen. stockar sig. För man får inte vara en sån.

Men, när jag läser nyheter om hur fel det blivit. Då önskar jag, att jag kunde vara där och säga STOPP.  Men, då vet jag oxå, att pengar styr och det kommer inte att ändras och det är nåt man inte kan kämpa emot. 


På jobbet gick det bra. Jag fortsatte fotografera varor. Och lägga in dem i en mapp på datorn. Och därifrån lägger vi fotona in i det system vi använder. Tänk vad bra! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar