20.2.22

Tummeliten

Grattis Lejonen till OS-guldet. Har varken sett eller varit så intresserad att jag skulle ha tittat på matchen, men det var ju roligt för Finland. 

Tummeliten...eller min tumme är inte så liten. Jag har stora händer. Som inte är så vackra. De är ibland torra, men det som lagar mina händer mindre vackra är alla ådror som syns och speciellt när jag jobbar med händerna. Då framträder dessa mer. 

Nåja, till vad jag skulle säga. Läkaren jag var till, för min astma, visade jag även min tumme för. Så han gav remiss till Terveystalo i Kokkola. Så om ungefär en vecka ska jag dit till en specialist. Där ska de testa om det är karpaltunnelsyndrom. 

Ja, så detdär med astman, så ska jag på nåt blodprov med mera. Och ett bra tips jag fick från läkaren var att nästa gång, jag får sådär tungt att andas, ska jag göra ett blåstest, för att se om jag blåser sämre. 

Egentligen är det inte konstigt att det känns tungt, för det känns ibland som att det är lättare att fara ut på länk än att cykla genom snö....men man börjar ju verkligen bli lite äldre, så det hör väl till att det börjar krypa på ett och annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar