3.6.23

Små blessyrer

Vi har funderat hit och dit med min familj, mamma, syskonen med familj ifall vi ska åka till Kroatien. Men det är så svindyrt och vi är för sent ute, så vi måste nog planera för hösten 2024 ifall världen då ännu står. Men vi åker troligtvis damerna till Tallinn i höst/vinter istället. 

Idag är det lördag. Det är skrattretande hur många olika sår jag har på min kropp just nu. Så jag tänkte att nästa jag klåpar med är väl att bryta nåt ben. 

Igår hade vi trevliga gäster på mat. Två amerikanska herremän som jobbat på mitt jobb och är bekant med älsklingen. De åker hem nu i helgen, tillbaka till Seattle. 

Vi har problem med vår kaffekokare. Det har krånglat ända sen morsdag. Då kokade jag full panna och det ville inte rinna igenom filtret. Och sen dess, kokar jag mer än fyra koppar kommer problem. 

Igår kokade jag sex koppar kaffe och när jag trodde det var klart, och började spilla i kaffekopparna, insåg jag att filtret var överfullt när det obarmhärtigt rann het kaffe över min hand. Men jag var lite för stolt inför gästerna, så jag halvt knep käft, trots att det svedde på min hand. Idag är nog handen okej, lite röd och öm förstås. 


Sen har jag som vanligt på min tumme ett hack vid nageln på grund av torr hy från köld eller damm. Och ni vet ingen tortyr det är när det dunkar i tummen. Speciellt om du slår i nåt.

Mitt knä sen jag slog i rören till järnställningar börjar bli bra. Kvar är bara ett litet sår. Ursäkta alla, inte så fina foton Idag.....


...sen har jag ännu på armbågen ett fel som kommer och går beroende på hur försiktig jag är. Ifall jag lutar armbågen mot något och det tar på fel ställe, så känns det som om knivar rör sig där inne. Och då kan jag inte luta alls mot armbågen tills det går över, och sen så gör jag samma misstag om igen. 

Men överlag är allt bra för det är lördag....och nu ska vi väl jobba lite på bastun. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar