13.10.23

Frustration

Jag är en sån som läser nyheterna flera gånger om dagen. Det blir bara sämre och värre överallt. Det är skrämmande! Mänskor är så onda att man har svårt att tro att det är sant!

Inte idag heller har jag varit någon bra mänska. Inte på hela veckan! Jag undrar om det beror på att jag inte alls tränar nu och att det gör mig arg och frustrerad. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som gör mig så arg! Det pyr hela tiden innanför. Det är inte bra för hjärtat eller hjärnan!

Idag funderade jag frustrerat på varför man ska tillverka och sälja nikotinpåsar här i stan!! Jag har rökt 18 år i mitt tidigare liv!! Självklart vet jag vad nikotin är, så jag blev helt bestört av att se att man vill tillverka något som är beroendeframkallande, ohälsosamt, cancerframkallande med mera. 

Men självklart då jag öppnar munnen, så tar nån åt sig och spyr galla över mina frustrationer, för snus är ju så heligt! 

Men insåg att det där med nikotinpåsarnas skulle jag aldrig bry mig i annars. Låt dem snusa som vill vad det nu än bringar. Men när jag är frustrerad låter jag sånt skit påverka mig! Men fortsätt snusa ni bara och jag kniper min käft.

På Kyrkpressen gillade jag detta inlägg, passade mig:

ANDETAG

Jag ser framemot helgen! Sonen från Esbo är hemma nu, och om två timmar kommer soldaten hem. 

Imorgon blir det nog asiatiskt till lunch på Golden Lotus, minstingens favorit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar