11.1.09

Funny cats

http://www.youtube.com/watch?v=nTasT5h0LEg

Har ni nångång kollat på dessa filmer och foton av katter, roliga och galna? Det finns hur många filmer som helst och skrattet är inte långt borta när man kollar på dem.:-D

Nu har jag fått frysen avfrostad, det tog ju en hel dag förrän isen smält helt. Men imorse var allt bort och jag fick lägga på den igen. Det var minsann inte lite damm och leksaksbilar under kylskåp och frys.
I förrgår tog jag bort all skit som samlats under ugnen, och där var det ganska äckligt.
Inte bara under utan matrester som sluppit och rinna brevid oxå. En sak som fanns mycket av under ugnen och det är inte konstig alls, ni vet, när man gör nudlar och alltid så finns det små nudlar som är lösa redan i påsen som ofta faller nånstans, och såna hade det fallit ganska många av dit ner. Nå, men nu känns det bra, köket är ganska rent nu.:-)

Igår var vi och skrinnade igen, det var så roligt! Jag tror nog vi alla här har fått nånslags skridskofeber....
Det var flera andra i rinken oxå, mest barn, och de lekte: "Vem är rädd för vargen" och efter att ha skrinnat en stund så vågade vi oss oxå med i den leken.
Det var 5 före så att vi inte for iväg till ett ställe igår, som heter Jämijärvi, då skulle vi ha behövt starta väldigt tidigt, men vi kom oss aldrig riktigt iväg, det är ganska långt dit. Iallafall har de just nu i helgen haft och har väl än idag SM-hiihto. Det är flera kända finländska skidåkare som skulle delta, jag vet inte av så många, men min man vet allt om dem troligtvis. Han skulle nog ha trivts jättebra!!:-)
Ledig är jag ju så jag har ingen press på mig imorgon att behöva åka till jobbet.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar