10.12.09

Torsdag

Idag på listan finns städning och pump.
Kanske jag ändrar om julbelysningen oxå. Vi har stjärnor i fönstren och i vardagsrummet blir det ganska mörkt med stjärnor som går i lila. Jag tror jag ska sätta de vita istället.
Så passar det bättre in med gardinerna som jag ska ha!
Det enda negativa kanske är att köksfönstren och vardagsrumsfönstren kommer att se lika ut.
Jag vet inte vart våra julsaker har försvunnit. Har nog slängt en massa saker verkar det som.
Snart blir det att ta in julgranen. Vi har i flera års tid haft en plastjulgran som jag slängde ifjol eftersom den blev så hängig. I år kanske vi hämtar en äkta gran.
Plastgranar tycker jag är mysigare, men doften är ju borta.
Kanske om vi hittar en riktigt fin gran så får den stå i vardagsrummet. Nu vet jag inte alls var jag ska placera vår gran. Stället jag tänkte ha granen på är numera upptagen av tv:n.
När vi bodde i en annan by, hade vi så stort vardagsrum och vi gillade det inte. Men nu ser man hur bra det var att ha stort!
Det börjar bli bråttom med julkorten. Jag ska skicka iväg julkort både till England och till Kanada. Jag vet inte när man senast kan skicka dit, man vill ju att de ska komma fram före jul.
Får panikkänsla...
Ikväll blir det att fara på pump igen så har jag mitt uppdrag för veckan uppfylld.
Har ett gymkort var jag betalar en månadssumma och får för det fara på 2 olika pass under en vecka. Julschemat börjar snart och då blir det att boka tidigt eftersom det inte finns så många pass att välja mellan, så de kommer säkert att vara fulla.
Nästa tisdag är det julfest i skolan. Ser framemot den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar