1.2.09

Söndag

Imorse när jag vaknade hade det redan ljusnat. Det var tyst i huset. Det var lite ovanligt att inte nån av pojkarna vaknat tidigare. Fast det är lördag eller söndag brukar de vakna tidigare än idag.
Igår var vi då på hockeyresa till Närpes. Vi startade halvtio och vi kom fram runt tolv. Vi tog det lungt och drack kaffe vi andra i ishallens café, medan hockeypojkarna värmde upp inför matchen. Det var en riktigt fin ishall i Närpes. Det var ljust och som publik såg man riktigt bra!
Matchen började och det tog inte så länge förrän vårt lag gjorde 1-0. Vi var en riktigt bra publik igår, vi hejade högt, så att pojkarna skulle höra och jag tror nog lite att vi hjälpte dem till seger med 5-2 :D Näädå, de hade nog sån energi igår och jag tror att de redan under bussresan blev laddade bland kompisarna. Efter matchen så for vi in till Närpes centrum, och åt god mat på Logen. Där fick man välja mellan potatis, kött, knackorv, lax, sallader m.m och till efterrätt bärsoppa med grädde eller glass. Det var riktigt gott, men jag hade inte den rätta aptiten, säkert för att jag hade druckit för mycket kaffe före.
Mätta och belåtna satte vi oss i bussen på hemfärd. Det är ganska skönt att vara på en bussresa. Hemma kan man inte sitta bara sådär 4-5h stilla en dag, men i en buss kan man göra det, eftersom du inte behöver se dedär klädhögarna man ser hemma och vet att du borde göra nåt åt det, för i en buss, så finns det inget annat att göra, så därför var det bara skönt att få sitta.

Idag var jag tvungen att få ut de mindre pojkarna, så vi åkte ut på is igen, och det var ganska tomt i rinken, så det var extra kul då. Vi kunde inte skrinna i vår egen by, som vi hade tänkt eftersom det var nyvattnat och isen hade inte frusit riktigt än.
Nu har jag faktiskt skaffat en egen hockeyklubba och en egen puck oxå:D
Ibland så undrar jag nog vad de andra pojkarna och flickorna på isen tänker, när de ser en mamma komma med hockeyklubba i snigelfart och försöker pricka dendär lilla svarta pucken, och de tänker nog säkert lite på MammaMu:D men det är ju roligt ifall nån ser mig som henne.
Men jag har tänkt, att jag ska njuta av livet och göra sånt som gör livet roligare. Jag ska alltid vara barnslig, jag vet inte heller om jag nångång varit riktigt vuxen och klok.:0
Life is short, enjoy it, så står det på min telefon när jag startar den!
Nu ska jag fara och hälsa på min mamma om hon e hemma.