8.1.10

Fredag och det blir helg igen...

Men det gör inget. Jag tycker det är skönt med helg igen! Det blev ju en riktigt mjustart, men ändå inte tillräckligt mjuk. Imårse fick ja klä på han som går i ettan och ändå vaknade han inte. Jag gav en smörgås åt honom, den åt han inte. Han satt bara där som en zombie:-) Körde barnen till skolan, i bilen var han fortfarande en zombie. Det ringde in och jag fick ta honom i hand och gå med honom till dörren för annars skulle han lämnat stå där. Lärarinnan kom emot, och jag fick förklara för henne, att han vill inte alls nånting annat nu på morgon än sova. Hon lovade att han skulle få vila på en bänk så länge hon läste en saga för klassen och han verkade lite positivare då. Men så trög har jag aldrig sett honom förr!
Låter man barnen dra täcket över huvet och fortsätta sova så då kan det bli nåt de tror man kan göra om man inte orkar stiga upp.
Skickade ett sms till lärarinnan för att ta reda på om han blev alls piggare och jo det hade han, han studsade med i takterna till nåt som kallas "miniröris"
Nästa vecka blir det nog säkert bättre.....och att de får sovrutinen igång igen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar