15.7.12

Ätit världens godaste vårrullar...

.....som jag köpte från ett rött litet tält! Hoppas jag träffar på tältet igen!:p

JA'a! Vi kvinnor har nog det inte lätt! Iallafall inte när det kommer till PMS! Vilka humörsvängningar man får vissa gånger! Rent ut sagt för jävliga! Minsta motgång får en nästan att dampa! Hur skönt skulle det inte vara att sparka sönder en vägg eller två! Frågar nån vad som felas en när mungiporna hänger ner till brösten svarar man med näsan i vädret att allt är bra och inombords kokar det så mycket inom att alla inälvor smälter och kommer ut som tårar när ingen ser. När man fått sova eller äta bort de värsta störningarna flyger man ju fram. Då blir det fart på kärringen och hon städar huset visslande. 

Vädret har inte varit bra denna vecka, så jag önskar verkligen att jag hinner uppleva sommar och värme förrän man ska tillbaks till jobbet. I helg har vi bott vid en strand, men kunde inte simma direkt vid stranden utan lite längre bort. Vid stranden fanns det en massa olika fåglar som häckade. Måsar, strandsvalor, kanada-gäss, och några fler. Var lite fundersam om nån rastade sina hundar nere vid stranden när det såg ut som hundbajs, men nån svarade att det är kanadagässen som skiter så, det var ju roligt det!
Fick se världens äckligaste mal, fjäril eller nåt ditåt i grillstugan....blah...!!

Nu kommer en barnfri vecka för mig! Hur konstigt kommer det inte att bli! Om det är vackert väder tänker jag stjäla en roddbåt från nån strand och ta med mig en stor picknick korg och låta båten gunga iväg till Sverige eller nåt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar