18.6.14

Fullt ös

Denna vecka har det inte blivit någon rast. Varje kväll program. Så ska det väl också vara när sommaren kommer på, trots att vi har så kyligt väder att det känns som vinter i Juni.
Måndag hälsade vi då på hos mamma, tog en promenad i byn. Tisdagkväll var vi tjejer från jobbet och gästade en sommarstuga i Fäboda. Ikväll har jag, pojkarna och mamma hälsat på syrran.


Imorgon blir det kanske en kortare dag på jobbet. Vi blir bjudna på lunch på Pavis. Dessutom får vi en midsommarbulle på morgon. Det blir en massa ätande och det har nu fortsatt sen i lördags. Varje dag har blivit en jordgubbs-bjudning och annat somrigt och sött.


Kvällstid imorgon blir det en vandring, om jag hinner. Då ska vi gå längs med Utterleden.
Jag vill inte missa den för allt i världen!
Min syster och jag hade lite smått tänkt utmana varandra och gå den 50km långa leden på en dag.
Pedersöre ordnar en sån vandring nästa vecka. Man kan även dela upp vandringen på 2 dagar och gå 25km/dag med övernattning i tält.


Det som underlättar en sådan vandring är att man inte behöver slarva med en tung ryggsäck.
Det serveras mat mm längs med leden.
Men min syster har semester och ska troligtvis iväg på en resa och jag måste jobba….men vi kom överens om att göra en vandring en annan gång.
Kolla annars in min systers blogg:

http://camillaulrika.blogspot.fiNära midnatt imorgon tar jag troligtvis nattåget till Åbo, och firar midsommaren i Åbolands skärgård, med dottern. Annars spenderar både hon och jag midsommaren ensam på varsitt håll och det är inte så trevligt. Kanske vi skapar lite känsla och gör midsommarkransar….det var längesen sist….


Och gör som min mamma. Det ger en speciell midsommarkänsla.
Placera björkar vid dörren!