7.2.17

Being lazy...no good.

-16,5 visar mätaren när jag vaknar och jag spoilar barnen och kör dem hit och dit. 17-åringen till praktik-platsen och minstingen till tandläkaren. Men jag låter dem jobba oxå. Igårkväll var de med mig och hjälpte mig med att elda i huset. Det blir samma procedur ikväll när kölden är så kall.

Jag måste hitta på olika klädvägar så jag inte fryser ihjäl. Det finns ingen chans att få på mig vintejackan för då stretchar jag för mycket och den är för tight och då skulle tejpbitarna komma loss. Så jag tar på mig lager av tröjor som pojkarna hjälper mig med.

Från det ena till det andra så vill jag hemskt gärna ge upp kött och börja äta vegetariskt. Jag vet, jag vet att idag får man cancer av allting, men varför äta rött kött om man får cancer av det...
Jag ska iallafall ge det ett försök att äta mindre kött! Och även minska på sockermängden.

Imorse åt min 15-åring min müsli som inte innehåller socker alls, ja, endast naturligt socker från russin. Så kanske jag får de andra med oxå:)


Idag tog jag en promenad i solskenet. Men det känns lite stelt när jag inte får vifta med armarna. Men skönt väder! Däremellan slöar jag vid tv:n, ipaden eller telefonen. Skulle jag tillbringa många dar såhär, skulle jag få något fel! Det är absolut inte menat för en frisk mänska att lata sig. Huvudet och synen blir dimmig. Nu ska jag börja förbereda middagen....