10.3.18

Trucksäkerhet

Imorse var jag lite negativ och pessimistisk när jag vaknade och inte fick ha en ledig lördag. Känns som att jag borde vara hemma med 18-åringen. Jag blir bara mer orolig för honom. Det är ingen vanlig flunssa!

Väckarklockan ringde sju, och eftersom 18-åringen mår så dåligt och inte kan sova, och står böjd över toaletten med sin sega slemhosta, sov inte heller jag så bra och jag tror han har de senaste dagarna sovit bara 2-3 timmar/dag. Det är så synd om honom!

Men jag åkte iväg på den truck-kurs som jobbet ordnat för mig. Till Optima. Teori i trucksäkerhet började vid åtta. Till min förvåning fick vi senare riktig ordentligt hotellfrukost. Det hade jag inte räknat med. Och en lunch som var jättegod. Och till eftermiddagskaffet fick vi även kladdkaka.
Jag är ännu mätt!

Efter klockan två körde vi iväg till en logistikplats i Kållby, där vi då fick köra truck. Vi var 2 tjejer och 14 killar. Så det blev lite spännande när det var vår tur. Men vi klarade det båda jättebra. Förstås var vi försiktigare. Så nu får jag på riktigt börja öva på truck-körning på jobbet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar