6.12.19

Finlands Självständighetsdag

Bodypump 112 är en total katastrof! Jag är så besviken! Det är första gången jag tror det händer på många år, att jag blir så besviken.

Ta till exempel benböj, där man använder mest vikter. Nu ska man göra dem så snabbt och dessutom varannan gång lyfta upp hälarna när man kommer upp.

Man känner ju i hela kroppen att detdär, det är fel!! Jag förstår verkligen inte varför man har gjort ett sånt program denna gång. Det känns int rätt! Det är tråkigt att bli sådär besviken.

Så nu hoppas jag att någon av instruktörerna på Studion kör nåt gammalt program, så att jag int behöver köra dendär igen. Dessutom har jag huvudvärk idag och jag tror det kommer från att mina axlar fick sig en törn från Bodypump.

En annan orsak som jag ju helst int vill tänk på, är att man igen på jobbet värmt upp ugnen och att ångorna som kommer från det, sko få mig att må sådär pyton. Känner även av det nervösa bubblandet inom mig.

Men, idag är det Finlands Självständighets dag och den är ledig och jag hoppas att jag mår bättre snart. Jag vill gärna ge blod på församlingscentret på måndag, så jag försöker undvika ta Burana.

Lucka 6

Detta brev fanns i en österbottnisk soldats ficka efter att han stupat i kriget. Han var i Ir 61


I eftermiddag gjorde vi den första och mest äkta laxsoppa man kan laga. Det var älsklingen som undrade om vi sko laga det, själv var jag int så taggad, tänkte det är för mycket jobb och tar för länge och jag var vrålhungrig. Men det gick ändå riktigt bra! Och nu har vi avnjutit en verkligt god hemlagad laxsoppa med färsk lax och bondost med hjortronsylt till efterrätt. Eller pojkarna åt laxsoppan, bondosten fick jag behålla för mig själv. De andra åt bullar.😏
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar