27.6.19

Nackspärr!

Jag har sån nackspärr! Jag har känt av det tidigare, men idag är det värre. Ni vet dendär känslan när du ska lyfta huvudet från kudden och det säger stopp!
Och försöker jag massera, blir jag bara yr och känner mig febrig.Förstås steg jag ju upp iallafall redan klockan sex. Trots att det var min lediga dag! Man ska inte sova bort livet.

Körde sonen till jobbet. Åt min frukost och sen väckte jag minstingen. Som hah!! till min förvåning steg upp!! Jag trodde jag skulle få springa och gnälla några gånger att han ska stiga upp, men det behövde jag inte. 


Älsklingen åkte till jobbet och minstingen och jag åkte till Erkin halli. Jag köpte några ljus och lyktor, men jag behöver många fler.
Vidare till Halpa-halli, no luck! Köpte bara bananer och grynost😁

Sen vidare till Citymarket. Hittade en billig cykel som jag tror 20-åringen kommer att behöva för att ta sig till jobbet.

Vidare till Jysk, ingen lycka där heller att hitta det jag sökte. Hon som jobbar där, hon är ju alltid så glad.

Så åkte vi hem. Jag duschade. Sen åkte vi till Golden Lotus jag och minstingen. Och det var andra gången på kort tid jag besökte stället och jag blev inte besviken idag heller! Nog har de så god, så god mat där!!! 
Och välj absolut buffén med sushi! De har underbar sushi!!


Efter middagen åkte vi hem igen. Jag flossade och borstade mina tänder ordentligt och vid tolvslaget åkte jag till tandhygienisten. Jag ville putsa mina tänder. Fick världens trevligaste tandhygienist! Vi hade så mycket att tala om, fast vi inte var bekanta, att vi nästan glömde bort tiden.😁

Efter besöket åkte jag till Två systrars söta. 
Så nu har jag beställt en bröllopstårta då. Den blir nog säkert fin! 


Sen for jag vidare och hämtade älsklingen, för att fara till magistraten som jag dubbelkollat om de har öppet....vi kom dit strax efter 15 och de hade stängt!!! 


Går man in på websidan, ja där först står det vilka tider de har öppet under sommaren.
Så vi får fösöka imorgon istället. Det som gör mig nervös är att så många ställen har stängt under Juli, så dethär vill jag fixat före måndag. Så även besöket till pastorskansliet.

Vilken nervös mänska jag. Trodde det skulle försvinna lite med åldern....😖
...men förstås är det just nu mest kanske bröllopsnerverna som påverkar mig...

Nu är jag alltså hemma och kokar risgrynsgröt. Varje gång jag stiger upp för att röra om gröten, plågar jag min nacke.Ikväll har jag fått nån släng av feber. 37,4 vissr min temperatur😕 Jag har för mycket att göra just nu. Jag har inte tid att vara sjuk.