31.12.21

Last day 2021

Om du har mycket på din lista med vad du tänkt göra under 2021, så börjar det bli bråttom. 

Som vanligt ska jag gå igenom höjdpunkterna under året. Tryck på månaderna så kommer ni till inläggen. 

Det största, inte bara på bloggen, men i hela världen var dethär:


I Februari 2021 hade vi så mycket snö. Och här finns foton från förra året. Jag vill nästan säga att vi har lika mycket snö i år. 


Ett populärt inlägg i Mars blev "Newcon White". Jag bakade även King Arthurs banankaka. Kanske det var receptet folk ville ha. Det är ju den godaste banankaka man kan hitta.


I April, gifte sig min syster. I Sydney. När de kommer hem under 2022, ska vi fira dem. De kommer hem för en längre tid, men åker troligtvis tillbaka senare. 


Första dosen av Pfizer vaccinet fick vi i Maj. Men största under hela 2021, var att vi flyttade in i miiten av Maj till vårt hus!! 


I Juni kom dendär stormen, som dök upp från ingenstans. Och vi firade sonen, som blev student!


I Juli, plockade jag många hallon från våra buskar. Vi gjorde en kort resa till Helsingfors. Sonen fick reda på att han kommit in till Aalto universitet!!😍Det var sol och bad och jag fick en ny frisyr. Kortklippt. 


I August, plockade vi svampar. Jag började med ett Astma-test som visade att jag har det. Vi fick vår andra dos av vaccinet. 


Sonen klarade teoriprovet till körkortet. Jag var på en fin Kvinnoweekend på Klippan. Och älsta sonen gifte sig 😍


I Oktober fick vi en baby. Vår lilla hundvalp Finn. 
Var även på en temadag från jobbet till Nanoq. Och vi kom oss äntligen iväg till USA. 
Vi var en dag i New York,  vi bodde i New Jersey och en flygtur till Florida för några dar.I November, köpte jag, vi skog. Så nu har vi minsann en hel del att göra, för att få ved därifrån. Vi hade en pysselkväll hos oss där vi band en massa julkransar😍


I December var en höjdpunkt för mig att jag bakade bagels. Och förstås julen. Och att vara hos mamma och uppleva hennes jul. Nu får jag önska er alla ett GOTT NYTT ÅR! Kag önskar av hela mitt hjärta att vi ska alla slippa coronan och att ni ska alla få bara friska och lyckliga.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar