7.3.22

Usligheter

En sak som jag inte förstår, är hur Ryssland inte gjort sitt land till ett eftertraktat resemål eller eftertraktat ställe folk skulle dras till och vill flytta till?

Tänk vilken rikedom det skulle ha varit för ryssarna, ifall man i Ryssland istället för att satsa på krig och skapa rädsla, istället byggt upp sina städer. Hur populärt sko det inte ha varit för mänskor världen över att få resa dit och besöka alla de fina gamla byggnader som finns och vilka inkomster turisterna sko ha bidragit med till mänskorna i Ryssland. Ryssland sko lätt ha kunna blivit populärare än Dubai.

Men varje dag vaknar man nu till usligheter som ger en ont i magen. Och bilder av döda barn och mänskor, hem som ligger i ruiner får våra hjärtan att brista. Medan Ryssland står kvar orörd trasas Ukraina sönder. 

Jag förstår inte just nu, varför Gud inte finns där, eller klart han finns där, men jag har bett så innerligt och så intensivt att Gud ska göra slut på kriget, precis som resten av världen. Men ifall det nu är, den sista tiden som det talas om i Bibeln, kommer det att bli mycket värre. Så istället för att oroa mig såhär, borde jag vara tacksam över att den dagen närmar sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar