16.3.22

Min tur ⛔đŸšłđŸš·

IgĂ„r jobbade vi, jag och min jobbarkompis pĂ„ dĂ€ck. Samma jobb som dendĂ€r gĂ„ngen pĂ„ skrovet. Till alla lycka fick jag denna gĂ„ng anvĂ€nda linjal och rita en massa streck. Det var sĂ„ mĂ„nga sjuklediga, att herr Arbetsledaren, fick söka i alla hörn och jag menar verkligen i alla hörn, för att hitta folk. Och nĂ€r han vĂ€l gjorde det, verkade det gĂ„ undan. 

Killen jag jobbade med kĂ€nde av lite i halsen under gĂ„rdagen, sĂ„ igĂ„rkvĂ€ll tog han ett coronatest, som var positivt. Jag tyckte jag kĂ€nde av nĂ„t oxĂ„, men eftersom jag sĂ„ ofta kĂ€nner av nĂ„t, tĂ€nkte jag att det var inbillning. Jag bestĂ€mde mig att testa mig pĂ„ morgonen. 

Vaknade med huvudvÀrk och lite illamÄende, jag gjorde testet och det ensamma vanliga C- strecket var inte ensamt mer. Det var ett svagt T-streck. SÄ jag for senare till hvc och tog det ordentligare testet. SÄ pÄ det fÄr jag kanske svar imorgon. I samma bilkö till testning fanns Àven en annan jobbarkompis, som jag jobbar med dagligen.

Det jag kÀnner Àr vÀrk i muskler, men sen har jag Àven en torrhosta som hÄller pÄ blir vÀrre. Det kliar och retar i halsen, sÄ nÀr jag talar Àr min röst lite grov och hes. Och sen kÀnner jag av lite snuva, men ytterst lite. SÄ jag Àr vÀldigt tacksam att jag har tre sprutor. För pÄ nÄt sÀtt sÄ Àr det precis som att det kÀnns att den skyddar. Men det lÀr jag vÀl fÄ se, om det blir vÀrre eller ej.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar